Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

ВАЖЛИВІ САЙТИ Переводчик онлайн Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату Hram.Lviv.Ua - православний веб-портал для молодої людини, яка шукає Бога, сенсу в своєму житті та відповіді на складні хвилюючі питання Чернецтво Волині

Головна » 2017 » Березень » 19 » "Сhallenge yourself to be different" (цитата стилю життя!)
12:46
"Сhallenge yourself to be different" (цитата стилю життя!)

  

"Сhallenge yourself to be different"...

(цитата з інтерв'ю)

Я хочу розповісти про людину, яка вже вдруге допомагає мені в житті. Безкорисно. Не будучи знайомою зі мною у реалі. Офіційне спілкування тільки на сторінках ФБ.

Я не знала #Alexei Kredisov раніше, тому що практично не стикалась із тією сферою діяльності, в якій він досяг значних і вагомих успіхів.

Для мене було великим відкриттям (вже після отримання його допомоги на видання книги «Диваруки») несподівано почути і побачити його у передачі "Правила топов".

Я була вражена, насамперед, уважністю та зосередженістю, з якою він деталізував окремі професійні моменти, і як просто та легко відповідав на інші запитання.

І раптом я зрозуміла, чому він не відмовив у допомозі! Він ВМІЄ ЦІНУВАТИ СПРАВЖНЄ. В усіх його проявах: в людях, в колегах по роботі, в друзях, в рідних, в дітях… і навіть у тих, кого в реальному житті ніколи не бачив!

Мабуть, такі люди «бачать» крізь простір. Тому що ВМІЮТЬ ВІДЧУВАТИ. А той, хто вміє відчувати – ЗАВЖДИ БЕЗКОРИСНИЙ! Адже це найбільший дар у житті.

Я знаю, що таких людей одиниці на цілому світі. І не тому, що мало кому щастить отримати такий дар від батьків, знайти таку любов в особистому житті і зберегти її! А тому, що треба мати сміливість і мужність бути СОБОЮ, бути іншим, не схожим на всіх. І тому справжнім та любити по-справжньому! А в кого є така сміливість – тому легко діяти: створювати, формувати, об’єднувати, організовувати, віддавати і правильно застосовувати ті блага, яких вдалося досягнути!

І долати перепони на цьому шляху до успіху, без сумніву, йому допомогла любов Дружини Поліни Кредісової. Любов, яка надавала крила діяти, вдосконалюватись, створювати і відстоювати, боротись і мудрішати в цій боротьбі! І найважливіше – не втрачати ВІРИ! Адже з ЇЇ ЛЮБОВ’Ю, ДІЙСНО, ВІН МОЖЕ ВСЕ!

Мені пощастило, що я таку людину зустріла у своєму житті. Я розумію, що могла не наважитись звернутись за допомогою до «френда» з ФБ. Могла подумати: «А раптом це фейковий акаунт? А раптом…». Але я наважилась заради можливості спілкування. Заради того, що казав Господь: «Стукайте – і вам відчинять».

Допомога буває різною: благодійною, моральною, фінансовою, дружньою… Але відчути допомогу СПРАВЖНЮ, від душі – це велика рідкість. Саме тому мені пощастило встократ. Бо завдяки допомозі ЦІЄЇ Людини, я повірила в допомогу щиру, як кажуть українці, від душі.

Нехай Господь віддячить Йому та Його Сім’ї рясною благодаттю!

Горджуся знайомством з великою родиною Кредісових!

І хоч ми знайомі лише віртуально, мені б хотілося, щоб це знайомство колись здійснилось і реально.

З повагою, Ольга Ілюк.

Висловлюю також подяку від імені моєї мами – Марії Ілюк, адже цього разу допомога надійшла саме для нас з нею.

Відео-інтерв'ю з Олексієм Кредісовим у передачі "Правило топов": https://www.youtube.com/watch?v=zZQmHCugEbA

Переглядів: 591 | Додав: Илючка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: