Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

ВАЖЛИВІ САЙТИ Переводчик онлайн Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату Hram.Lviv.Ua - православний веб-портал для молодої людини, яка шукає Бога, сенсу в своєму житті та відповіді на складні хвилюючі питання Чернецтво Волині

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » ЯК БАГАТО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЛЮДИНИ або ПОВЕРНУТИ ВЛАДУ ОБЛИЧЧЯМ ДО ЛЮДЕЙ НЕ ВАЖКО
01:15
ЯК БАГАТО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЛЮДИНИ або ПОВЕРНУТИ ВЛАДУ ОБЛИЧЧЯМ ДО ЛЮДЕЙ НЕ ВАЖКО

 У квітні цього року призначення головою Глибоцької райдержадміністрації Георгія Придія викликало запитання: а хто це? Кажуть, відомий бізнесмен у краї! 
І от час показав, як багато може зробити людина протягом короткого періоду на своїй посаді, якщо справді прагне цього й якщо має навички ділової людини, яка досягнула у своїй сфері значних успіхів! 

 Змінилась не лише сама Глибока, а й ставлення людей до влади, яка під керівництвом пана Георгія нарешті взялась за облаштування селища та району! Ремонт доріг, на який вже й не надіялись глибочани, втішив не лише дітей, що із захопленням спостерігали за роботами по укладці асфальту, а й дорослих, і особливо - працівників таксі. І хоча певні нарікання щодо якості були – але врешті решт, найголовніше те, що дороги таки є! 
Почала саме з цього питання, бо воно було чи не найактуальнішим - такою болючою оскоминою в оці. 
Далі вже про приємні деталі для зору кожного глибочанина: несподівано з’явилися дерев’яні столики спеціально для продавців молока біля центрального ринку селища. Більше двадцяти років цієї проблеми ніхто не помічав, але коли ці столики з’явились – стало зрозуміло, що це справа рук небайдужого господаря! До речі, виконані роботи дійсно за вказівкою голови та під його особистим контролем! 
Пишучи про цю деталь, роздумую, як би не забути про всі інші: ми нарешті маємо нові лавиці у центрі Глибоки та в центральному парку! Нарешті центральний Майдан Глибоки став справжнім європейським майданчиком з ліхтарями та бруківкою! У нас з’явилась вулиця Героїв Небесної Сотні! А пам’ятник Борцям за волю України завдяки реставрації та встановленню меморіальної дошки Героям Небесної Сотні став перлиною й окрасою селища. 

 Звісно ж, всі ці успіхи відбувались завдяки спільній праці команди і голови адміністрації, і голови селищної ради та депутатського корпусу району й селища, адже на якісь із перерахованих цілей виділялися кошти з районного бюджету, на інші – з селищного, але безумовно одне: влада нарешті запрацювала.
Тим часом, як район теж має свої здобутки та перемоги: практично завершено будівництво мосту у с. Червона Діброва, якого так довго чекають мешканці цього села. Проведено капітальний ремонт асфальтного покриття по вул. Головна у селі Тереблече та дороги сполучення Карапчів-Купка, Купка-Сучевени, Чернівці-Молодія.
Відкрито два нових підприємства: очисний зерно-сушильний комплекс фермерського господарства «Серет» у с.Черепківці та цех з виготовлення та фасування продуктів харчування ПП «АПЕРО» у районному центрі. 
Триває будівництво школи у селі Йорданешти – пріоритетне завдання районної влади. Відкритий новий стадіон у селі Привороки. Завершені ремонті роботи в сільських будинках культури с.Тереблече та с.Горбівці, які були виконані на кошти сільських бюджетів. 
У Горбівцях керівник краю разом з сільським головою відвідали батьків загиблого учасника АТО Іллі Василаша – Євгенія Івановича та Марію Дмитрівну. Як тільки стало відомо про загибель в АТО ще одного нашого земляка – Віталія Копачука, влада звернулась до громади з проханням обмежити розважальні заходи протягом двох днів, віддаючи пошану світлій пам’яті Воїна. 
Але належна й особлива увага приділяється й нашим воїнам, які все ще служать в АТО. Відомо також, що Георгій Васильович особисто їздив на Схід в АТО разом з невтомними волонтерами з ГО «Козацька варта»! І що особливо приємно, їхня праця теж була високо оцінена паном Георгієм, адже голова цієї організації Ілля Лопуляк заслужено отримав можливість працювати на посаді заступника з гуманітарних питань голови Глибоцької райдержадміністрації. Це в першу чергу свідчить про довіру та щиру повагу й визнання роботи волонтерського корпусу. 
Якби не було розуміння актуальності саме цього пріоритету в роботі влади, то не було б і такого ставлення, адже всі ми знаємо, що якраз державні органи влади на місцях здійснюють державну політику, і якщо вона проводиться грамотно, то й результати цієї політики будуть помітними! Тому особливо приємно відзначити, що жоден воїн не залишився без уваги, і до Дня Захисника України були проведені урочисті заходи в районному будинку культури, де відзначили нагородами та грамотами районної влади наших героїв – учасників АТО та бойових дій на Сході. Звання «Почесний громадянин Глибоччини» посмертно отримали загиблі герої – Ілля Василаш, боєць 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» ЗСУ, розвідник, афганець, активний учасник Майдану та Костянтин Лук’янюк – боєць 24-ої окремої Залізної механізованої бригади. 
Не залишились осторонь пораненого бійця – ще влітку Вячеслава Ончуленка з с.Волока відвідали керівники району, щоб підтримати добрим словом і корисною справою – необхідною допомогою. 
Не минули повз увагою і дітей зі Сходу України: дитячий оздоровчий табір «Вогник Буковини», що знаходиться в селі Валя Кузьмина, прийняв на відпочинок та оздоровлення 36 дітей з Луганщини, які отримали безліч гарних вражень від гостин на Глибоччині. 
Та й справді, ось ця людяність, яка так щедро проявляється нинішнім керівником Глибоччини, помітна не лише в його вчинках та діях його команди, яку він зумів зібрати довкола себе, а й у ставленні до громадян в самому приміщенні адміністрації, як то кажуть, у владних кабінетах. Атмосфера її теперішньої роботи – це той тон, який задав Георгій Васильович, навіть не підозрюючи, настільки він буде разюче відрізнятися від його попередників! 
Нехай усі позитивні починання знайдуть своє продовження на благо людям та процвітання дорогої Глибоччини! Наш глибоцький край заслуговує найкраще! 
Ольга Ілюк

Переглядів: 684 | Додав: Илючка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: