Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

ВАЖЛИВІ САЙТИ Переводчик онлайн Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату Hram.Lviv.Ua - православний веб-портал для молодої людини, яка шукає Бога, сенсу в своєму житті та відповіді на складні хвилюючі питання Чернецтво Волині

Головна » 2013 » Січень » 6 » ГЕНДЕРНЕ ПОЛІТИКАНСТВО шкідливе для дитячої психіки
23:44
ГЕНДЕРНЕ ПОЛІТИКАНСТВО шкідливе для дитячої психіки

Прочитала цікаву статтю про новинки сучасного світу. Автор: Христина Феркалюк 

http://www.banderivets.org.ua/sterezhimosya-genderu.html

Рекомендую для уважного прочитання:

Чи чув ти про таке збочення, що нині захоплює Захід, - «гендерна політика»?

Проходила коридорами університету, де я навчаюся, і побачила табличку біля одного з кабінетів: «Кафедра гендерної педагогіки». Не можу вам передати, яке я пережила потрясіння після цього, адже в педагогічному університеті навчають і виховують майбутніх вчителів, які через деякий час підуть до школи і будуть працювати не з одним поколінням українців. Завжди знала, що ця проблема існує, але не думала, що вона вже так близько до нас. Мене зацікавило, як саме з’явився цей кабінет у нашому вузі. Виявилося, що цю програму серйозно профінансували невідомі люди, а лекції з гендерної педагогіки читає сам ректор університету.

Знаю, більшість людей думають, що гендерна політика сповідує принципи рівності між чоловіком і жінкою, але правда в тому, що гендер виступає за легалізацію гомосексуалізму і введення системи ювенальної юстиції. В Україні все це прикривається рівністю людських прав, охороною дитинства, жіноцтва, сім`ї. А в Європейському Союзі, США, Канаді вже говорять про це відкрито: в офіційній термінології ООН поняття «ґендер» є чітко визначеним і означає узаконення гомосексуальних «шлюбів» та легалізацію і визнання нормою сексуальних збочень (гомосексуалізм, лесбійство, бісексуалізм, транссексуалізм тощо), впровадження покарання за так звану «гомофобію» (коли хтось не визнає нормальним статеві збочення).

Уявіть! Гендер стверджує те, що кожна людина народжується дво- або декілька статевою, незалежно від того, чи вона фізіологічно є жінкою чи чоловіком, всі ми можемо з дитинства вибирати собі стать! У тих країнах, де вдалося узаконити ідеологію гендеру, доходить до абсурду: не можна у дитячому садочку дівчаткам гратися ляльками, а хлопчикам – машинками, в одній з європейських країн дітям не дозволяється вихователів називати за приналежністю до їх статі, тому вони вибрали «альтернативу» і звертаються до них «дружок».

Насправді це все походить від бездуховності. Ми натомість маємо усвідомити, що Бог створив жінку жінкою, а чоловіка чоловіком, і кожен з них повинен виконували СВОЮ роль у житті. Послідовники Содому та Гоморри пробують звернути усіх до гріха і нав’язати свою позицію, але істинний християнин ніколи не підтримає їх.

Останнім часом в Україні активно почали вводити ювенальну юстицію. За офіційними даними – це система законодавства, для якої нібито пріоритетними є права дитини та їх захист. Насправді ЮЮ має іншу мету – руйнація інституту сім’ї через тотальний контроль над сім’єю, нічим не обмежене втручання у справи сім’ї державних чиновників з органів опіки, повна можливість у будь-який час за надуманими обставинами вилучити дитину із сім’ї, фактична заборона батькам виховувати власних дітей. Перед тим, як вводити цю систему в Україні, був проведений пробний варіант в одній з областей. Результати були шокуючими: у батьків без суду і вагань відбирали дітей, і це настільки травмувало батьків, що три мами закінчили життя самогубством. Незважаючи на провал експерименту, цей проект започаткували у всій країні.

Але найбільше вражає те, що про нього не чути ні по радіо, не розказували про нього і в новинах жодного телеканалу… Чому ж система законодавства, для якої пріоритетними є права дитини та їх захист, боїться себе рекламувати? Може, ця система боїться, що люди, коли дізнаються правду, будуть чинити опір?

Далі ще «захоплююче». Найжахливішим в ЮЮ є те, що від імені дитини, незважаючи навіть на думку, побажання та справжні інтереси дитини, виступає державний чиновник органу опіки, який «визначає», що краще «відповідає інтересам дитини». У країнах Євросоюзу чиновники в багатьох випадках визначають, що дітям КРАЩЕ (!) бути в дитячих притулках, де над ними чиниться насильство, також і сексуальне, або в «сім’ях» гомосексуалістів. ЮЮ не має нічого спільного із захистом прав дітей. Вона порушує найбільше природне право дитини – право на кровну сім’ю та виховання власними батьками, а також право батьків на виховання власних дітей.

Ще є така складова гендеру, як «СЕКСУАЛЬНА ОСВІТА». Насправді це системні програми для дитячих садочків та шкіл із морального розбещення дітей. На заняттях із «сексуального виховання» пропагується пряма розпуста, популяризуються статеві збочення (гомосексуалізм), які оголошуються нормою. Дітей вчать одягати презервативи, викладають, як займатися технікою сексу, зокрема, технікою гомосексуальних актів, провокують до мастурбації, раннього статевого життя тощо.

Замислись, українцю! Нащо нашим дітям такі «західні цінності»?
Ти готовий дати бій впроваджувачам цих «західних цінностей»?

Переглядів: 561 | Додав: oilyuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: