Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

ВАЖЛИВІ САЙТИ Переводчик онлайн Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату Hram.Lviv.Ua - православний веб-портал для молодої людини, яка шукає Бога, сенсу в своєму житті та відповіді на складні хвилюючі питання Чернецтво Волині

Головна » 2016 » Квітень » 29 » 9 ТРАВНЯ – ЦЕ НЕ НАША ПЕРЕМОГА! УКРАЇНЦІ ЩЕ НЕ ПЕРЕМОГЛИ!
19:58
9 ТРАВНЯ – ЦЕ НЕ НАША ПЕРЕМОГА! УКРАЇНЦІ ЩЕ НЕ ПЕРЕМОГЛИ!

З кожним роком 9 травня стає все більш складним для святкування днем. Я навмисно не пишу святкуванням Дня Перемоги, бо складним і суперечливим це свято, яке українці звикли святкувати якраз як перемогу, стає саме для нас! Особливо тепер, коли ми перебуваємо в стані неоголошеної війни з Росією. 

Путін недаремно дозволив собі спростувати роль українців у цій перемозі над німецьким фашизмом і заявив, що виключно самі росіяни могли осилити тодішню перемогу, навіть без допомоги українців, білорусів чи кого б то не було! Ця озвучена теза російського президента була сказана ним свідомо саме для того, щоб ніхто й ніколи не мав права перемагати росіян! І в першу чергу ця заборона розповсюджується на українців! Бо він прекрасно розумів, що без українців ніякої перемоги над фашизмом просто не було б! Саме ріки української крові потопили намір фашистів нещадно руйнувати слов’янські землі.

Але тепер, коли міф про непереможність росіян став цілою державною політикою, він набуває усіх своїх загрозливих форм!

Насправді, я мушу всіх розчарувати: і європейців, і українців, і навіть німців! Ніякий нацизм неподоланий, ніякої перемоги в 1945 році не було! Бо тодішня Європа і США дозволили одному нацизму – радянському - отримати перемогу над німецьким нацизмом. Радянська імперія зла перемогла руками всіх, кого змогла долучити до своєї великої брехні, імперію гітлерівського нацизму, який обіцяв спільно з СРСР розділити світ, немов великий смачний пиріг, але порушив домовленість!

Тому перемоги над німецьким нацизмом не було, бо нацизм (фашизм) залишився жити і процвітати в СРСР! І наразі він так само блискуче процвітає в РФ. І саме цей нацизм диктує тепер правила гри ЄС та під копірку з Кремля всі «мирні ініціативи мінських домовленостей» для України!

Українці повинні свідомо раз і назавжди запам’ятати собі: вони можуть виключно проводити День пам’яті за загиблими у війні між двома «нацизмами»-імперіалізмами: радянським та німецьким, які, по суті, одне і те ж мають в своїй основі - НЕНАВИСТЬ!  

Лише згадувати із вшануванням, але не говорити про перемогу. Бо перемоги не було!

Перемогу УКРАНЦІ ЗМОЖУТЬ СВЯТКУВАТИ, КОЛИ РФ, ЯК СПАДКОЄМЕЦЬ СРСР, ВИЗНАЄ КОМУНІСТИЧНИЙ ТЕРОР, БУДЕ ЗАСУДЖЕНА ЗА НЬОГО НА ВІДПОВІДНОМУ СВІТОВОМУ ТРИБУНАЛІ І НАРЕШТІ ЗАБЕРЕ ВІЙСЬКА З УКРАЇНИ!!!

Ну і наостанок: думаю, всім буде цікаво, яким же чином ми цього досягнемо, цієї справді ПЕРЕМОГИ? Лише одним: скасуванням мінських домовленостей, які не виконуються російською стороною, продовженням воєнної боротьби проти російського агресора на території України, визволення Криму з-під російської анексії, і примусу РФ оголосити капітуляцію в цій гібридній терористичній війні проти України! І на завершення: ЗАСУДЖЕННЯМ РФ ЗА УСІ ЗЛОЧИНИ ПРОТИ УКРАЇНЦІВ НА ВІДПОВІДНОМУ ТРИБУНАЛІ!  

Бо в України є лише один ворог: РФ в будь-якому її вигляді! І поки цей ворог дозволяє маніпулювати нами та нашими нібито «союзниками», Україна не матиме майбутнього!

Ольга Ілюк

Переглядів: 482 | Додав: Илючка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: