Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

ВАЖЛИВІ САЙТИ Переводчик онлайн Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату Hram.Lviv.Ua - православний веб-портал для молодої людини, яка шукає Бога, сенсу в своєму житті та відповіді на складні хвилюючі питання Чернецтво Волині

Головна » 2013 » Січень » 16 » 12 ПОРАД ХРИСТИЯНАМ, які користуються соціальними мережами!
00:33
12 ПОРАД ХРИСТИЯНАМ, які користуються соціальними мережами!
1. Не реєструйтеся в соціальних мережах одночасно під різними іменами або ніками. Це приводить людей в оману, і Вас самих заплутує. Поступайте з іншими так, як хотіли б, щоб чинили з Вами.

2. Чи не приєднуйтесь до сторінок і груп, які суперечать християнським переконанням. Це може послужити невіруючим спокусою, та й групи, які Ви відзначили, свідчать про ваших особистих інтересах.

3. Не виставляйте відео і картинки, з елементами інтимного характеру. Це говорить про те, що Ви схвалюєте відео непристойного змісту, шукаючи їх на «блудних» сайтах. Такі матеріали можуть послужити Вам або комусь в гріх.

4. Не виставляйте особисті фотографії і відео, де Ви зображені в купальнику, плавках або просто в напівоголеному вигляді. Це гріх, таким способом привертати до себе увагу. Фотографії подібного характеру, належать тільки для особистого і сімейного перегляду.
(Із сторінки "МИ УКРАЇНЦІ" на Фейсбуку)
5. Залишаючи записи, коментарі, повідомлення завжди перевіряйте чи відповідає це Біблії. За Ваші думки та переконання, Ви несете відповідальність перед Богом і людьми. 

6. Завжди вказуйте правдиву інформацію про себе або не вказуйте взагалі. Помилкова інформація, навіть в інтернеті - обман!

7. Використовуйте проведене час в соціальних мережах не тільки для відпочинку, але і для того, щоб нести християнську мораль і Євангеліє. Таким чином, Ви можете когось наблизити до Бога.

8. Балансуйте час між живим спілкуванням і спілкуванням у соціальних мережах. Живе спілкування повинне у багато разів перевищувати віртуальне.

9. Не додавайте в друзі людей, які дискредитують Бога і церкву. Мається на увазі людей, які ведуть активну пропаганду проти Божої істини.

10. Переглядаючи чужі сторінки, не заздріть, не висміюйте, не засуджуйте, а навпаки бажайте людям завжди гарного. Пам'ятайте, Бог все бачить і все чує.

11. Користуючись соціальними мережами, завжди ставте перед собою мету. Таким чином Ви завжди будете використовувати час, а не «вбивати» його.

12. Нехай Ваші фотографії, інформація, нотатки, повідомлення, коментарі, захоплення, інтереси завжди свідчать про те, що Ви є образом Божим. Навіть у віртуальному світі, Ви завжди повинні бути світлом і сіллю.
Переглядів: 613 | Додав: oilyuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: